EXCELUM EDUKACIJE

Pronađite edukaciju za sebe

Excelum nudi veliki broj profesionalnih edukacija stručnjaka s iskustvom iz raznih područja poput nabave, prodaje, financija, upravljanja i unaprjeđenju procesa, digitalizacije poslovanja te znanja upotrebe raznolikih aplikacija poput Microsoft Office 365 alata, Power alata, Python programiranja i mnogih drugih.

 • Microsoft Office osnovni paket

  Upoznavanje i upotreba osnovnih funkcionalnosti aplikacija u Microsoft Office 365 paketu: Word, Power Point, Outlook, Forms, Teams, Sharepoint, Onedrive i drugi. Za korisnike koji se do sada nisu susreli odnosno imaju minimalno iskustva u upotrebi navedenih aplikacija.

  Saznaj više
 • Microsoft Office napredni paket

  Naprednije funkcionalnosti i korisni tips & tricks za bržu i svestraniju svakodnevnu upotrebu Microsoft Office aplikacija: Word, Power Point, Outlook, Forms, Teams, Sharepoint, Onedrive i drugi. Za korisnike koji su upoznati aplikacijama i rade s njima svakodnevno te žele naučiti

  Saznaj više
 • Excel osnovni

  Upoznavanje s mogućnostima i funkcijama Microsoft Excel aplikacije. Za korisnike koji se do sada nisu susreli s aplikacijom ili koriste samo osnovne funkcionalnosti aplikacije.

  Saznaj više
 • Excel napredni

  Upoznavanje s naprednim mogućnostima, ubrzavanje rada, povezivanje i učitavanje podataka, rad s naprednim funkcijama, grafovima i vizualnim prikazom podataka. Za korisnike koji koriste aplikaciju svakodnevno te žele naučiti više te povećati svoju učinkovitost rada na višu razinu.

  Saznaj više
 • Excel ekspertni

  Upoznavanje s VBA kodiranjem, automatizacija zadataka i procesa pomoću aplikacije, učitavanje, modeliranje i povezivanje podataka, napredna analitika te ostale mogućnosti aplikacije koje svakodnevnom korisniku smanjuju opseg rada i opterećenja te mu pomažu automatizirati rad kako bi se više posvetio vlastitom razvoju i razvoju svojeg poslovanja. Za sve korisnike Excel aplikacije koji žele više.

  Saznaj više
 • PowerBI osnovni

  Upoznavanje s mogućnostima Power BI aplikacije, učitavanje, čišćenje i transformacija podataka, modeliranje (povezivanje) podataka, kreiranje vizuala i izrada prvog reporta. Za korisnike koji se do sada nisu susreli s Power BI aplikacijom ali žele automatizirati i unaprijediti svoje Excel/ email reporte i dashboarde.

  Saznaj više
 • PowerBI napredni

  Temeljitije upoznavanje s DAX programskih jezikom, napredne vizualizacije podataka, kompleksnije mogućnosti interakcije korisnika s dashboardima, automatizacija stvaranja izvještaja. Za korisnike koji su se već susreli s Power BI aplikacijom te ju koriste u sklopu svog svakodnevnog posla.

  Saznaj više
 • PowerBI ekspertni

  Rad s Power Query M, DAX, specijalnim vizualizacijama, potpuna automatizacija reporta, povezivanje na baze podataka, Row level security, web API konekcije i dr. Za napredne korisnike Power BI aplikacije i data scientiste koji žele u potpunosti naučiti i savladati sve mogućnosti aplikacije.

  Saznaj više
 • Power Apps/ Automate osnovni

  Stvaranje automatizacija i aplikacija pomoću Microsoftove low code – no code Power Platforme. Za zaposlenike koji žele stvoriti novu vrijednosti u vlastitim poslovnim procesima.

  Saznaj više
 • Power Apps/ Automate napredni

  Stvaranje automatizacija i aplikacija pomoću Microsoftove low code – no code Power Platforme. Za zaposlenike koji žele stvoriti novu vrijednosti u vlastitim poslovnim procesima.

  Saznaj više